Havana kunsthandel, klik her for hjem.

img 9066

Hyppige spørgsmål om kunstklubben

Hvorfor melde sig ind i kunstklubben i stedet for at købe et maleri?

De to vigtigste grunde er økonomi og tvivl. Det er en større investering for de fleste at købe et kvalitetsmaleri. Ved at melde dig ind i kunstklubben betaler du i stedet et medlemskab til en pris, hvor selv studerende kan være med. Samtidig kan du lade tvivlen komme dig til gode, og prøve flere forskellige malerier af hjemme i din stue, før du eventuelt beslutter dig for at købe.

Hvilke malerier kan jeg vælge mellem?

Du får adgang til alle malerier blandt alle vores kunstnere – så simpelt er det. Du vælger simpelt hen det maleri, du bedst kan lide – og det maleri er det, du låner.

Bliver det ikke dyrt at være medlem over længere tid?

Hvis du vælger enten sølv- eller guld-medlemskab, så koster dit medlemskab faktisk ikke en øre, hvis du på et senere tidspunkt køber et maleri. Vi giver dig en særlig rabat svarende til prisen for hele dit medlemskab – og trækker rabatten fra billedets pris. Har du fx været sølv-medlem i 24 måneder og vil købe det maleri, du har haft til låns, så giver vi en rabat på 24 x 99 kr. på billedets pris. Du har kort sagt været gratis medlem af kunstklubben, hvis du på et senere tidspunkt beslutter dig for at købe. Det er en helt unik ordning blandt kunstklubber, som vi tilbyder dig.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal bare igennem 4 hurtige trin, se Kom godt i gang.

Hvordan foregår betalingen?

Du kan betale enten kontant i vores showroom, via bankoverførsel, eller via Paypal. Du betaler et depositum på 1.000 kr., som refunderes, når billedet afleveres, samt kvartalsvis forudbetaling. Desuden kommer der et beløb til fragt.

Hvordan får jeg billedet leveret?

Du kan enten afhente billedet i vores showroom, eller få det tilsendt med fragt.

Hvad koster det at bytte billedet?

Du kan bytte dit billede ud med et nyt alt afhængigt af typen af dit medlemskab. Bytter du billedet i vores showroom, er der ingen gebyrer eller omkostninger forbundet med at bytte billedet. I Storkøbenhavn betaler du 199 kroner for, at vi henter dit nuværende billede og samtidig leverer det nye. Uden for Storkøbenhavn er vi desværre nødt til at bero på dyrere fragtmænd, så prisen er 499,- pr. fragt af billede. Og du skal samtidig sørge for at få sendt dit nuværende billede til os retur til os, før vi kan levere et nyt til dig. I visse tilfælde kan vi tilbyde kunder uden for Storkøbenhavn samme fragtpris for ombytning af billeder (199,-), hvis vi alligevel er i området. Kontakt os gerne med en forespørgsel.

Kan et billede, jeg låner i kunstklubben, blive solgt til andre?

Ja, maleriet er stadig til salg, mens du har det til låns. Men som medlem af kunstklubben vil du altid få tilbudt at købe billedet først, hvis en anden køber henvender sig. Hvis en anden køber melder sig, så kontakter vi dig, og du har 14 dage til at overveje, om du selv vil købe billedet. Hvis du bestemmer dig til ikke at købe, tilbyder vi dig i stedet et nyt billede – som vi leverer uden omkostninger i Storkøbenhavn. I resten af landet tilbyder vi et nyt billede, men du skal selv sørge for at returnere det lånte billede – og evt. betale fragt for at få tilsendt en nyt billede.

Vælg dit billede og meld dig ind.