Havana kunsthandel, klik her for hjem.

img 9066

Kom godt i gang

1. Vælg dit billede

Du vælger frit det billede, du bedst kan lide, blandt alle vores kunstnere. Skriv kunstnerens navn og billedets titel ned. Du har mulighed for senere at skifte billedet ud med ét af vores andre billeder. Dit medlemskab bestemmer, hvor ofte du kan skifte billede.

2. Vælg type af medlemskab

Du kan blive bronzemedlem af vores kunstklub for 49 kroner pr. måned. Men du kan også vælge sølv- eller guldmedlemskab, som giver dig flere fordele. Blandt andet giver får du som sølv- eller guldmedlem hele prisen for dit medlemskab i rabat, hvis du senere køber billedet. Se, hvad de forskellige typer af medlemskaber giver af fordele. Og vælg den type, som passer dit behov og din pengepung. Du kan senere op- eller nedgradere dit medlemskab, hvis du ønsker det.

3. Send os din indmeldelse

Når du har valgt dit billede og den medlemsform, der passer dig, så er det tid til at udfylde en kort indmeldelsesblanket.

4. Vælg levering

Du bestemmer, om du vil have billedet leveret med fragt, eller om du selv vil afhente det i vores showroom. Fragtprisen afhænger af, hvor du bor, ikke af maleriets størrelse. I Storkøbenhavn leverer vi billedet med egen fragt for 199,-. I resten af Danmark sendes billedet med fragtmand for 499,-. På indmeldelsesblanketten krydser du den ønskede leveringsform af. 

Du kan læse mere om vores garanti på alle billeder. Du kan læse om vores standardvilkår for medlemskab af kunstklubben. Eller se svar på en række af de mest almindelige spørgsmål.