Havana kunsthandel, klik her for hjem.

img 9066

Guld-medlem

Som guld-medlem af vores kunstklub får du alle de bedste fordele ved at låne et kunstværk i stedet for at købe. Du får den højeste grad af fleksibilitet, hvis du vil bytte dit billede til et andet. Vi giver dig VIP-status i forhold til nye billeder or særlige arrangementer. Og du opnår en ekstra favorabel aftale, hvis du senere hen vil omsætte dit medlemskab til et køb.

Fordele

  • Maksimal frihed til at bytte dit billede til et nyt, når du har lyst. Du kan bytte billedet til et nyt 4 gange om året uden ekstra omkostninger (du betaler kun fragten eller kan bytte billedet gratis i vores showroom).
  • Sær-rabat ved senere køb af et billede. Hvis du senere beslutter dig for at købe et billede, får du hele prisen for dit abonnement som rabat på købet. Har du fx været medlem i 12 måneder, får du 12 x 199 kr. i rabat på det billede, du køber. Hele prisen for dit abonnement giver vi dig som rabat, uanset hvilket billede du køber.
  • First pick-status når vi indkøber ny kunst. Når vi hjembringer en ny forsendelse af kunst fra Cuba, bliver du som guld-medlem inviteret til en særlig VIP-fernisering og dermed førstevalg til at få de nye billeder hjem på din væg.
  • Gratis prøvenummer af Magasinet Kunst.
  • Havana Kunsthandels nyhedsbrev for kunstklubben – tilsendt dagen før alle andre, så du ved besked om tilbud og vores nyeste kunst først.

Pris: 199,- kr/md.

Depositum: 1.000 kr.

Se i øvrigt vores standardbetingelser for kunstklubben.